Valuing environment - the instrument for democratic and efficient decision making at regional level - Kluvánková-Oravská, Tatiana
Plánovanie a rozhodovací proces v životnom prostredí. Problematika ochrany prírody v procese transformácie slovenskej ekonomiky. Nerovnovážne rozdelenie kompetencií v oblasti rozhodovania na miestnej úrovni. Ekonomické ocenenie životného prostredia (metóda hypotetického zisťovania preferencií - CVM - Contingent valuation method).