Manažér v pracovnom procese kooperatívny prístup k zamestnancom je najefektívnejší - Kozoň, Anton
Globalizácia svetovej ekonomiky a nelegálne snahy firiem o vlastné obohatenie. Psychologické kompetencie a vplyv manažéra na svojich zamestnancov. Typológia manažérov v pracovnom procese: charitatívny, autoritatívny a kooperatívny manažér. Osobnostno-rozvojové programy pre manažérov. Faktory pôsobiace na psychiku manažéra.