Zobrazení skryté ekonomiky - jeden z klíčů ke kvalitě hospodářských i sociálních statistik - Jílek, Jaroslav
Teoretické vymedzenie pojmu skrytá ekonomika. Prístupy k odhadom vplyvu skrytej ekonomiky. Neformálny sektor a skrytá ekonomika. Základné metódy odhaľovania skrytej ekonomiky. Bilančná metóda a systémový prístup.