Stínová ekonomika a národní účty ČR - Ondruš, Vitězslav
Vymedzenie pojmu tieňová ekonomika. Vplyv tieňovej ekonomiky na nevybilancovanosť národných účtov. Rozsah tieňovej ekonomiky zahrnutý do Národných účtov 1993. Javy tieňovej ekonomiky a ich zachytenie v národných účtoch. Skrytá ekonomika formálnych a neformálnych sektorov. Skrytá ekonomika z ekonomických dôvodov. Sektorová a odvetvová skladba tieňovej ekonomiky.