Štruktúrovanie financovania
Teoretická príprava na zostavenie finančnej štruktúry nového podniku. Fungovanie ocenenia diskontovaného voľného disponibilného peňažného toku a jeho dôležitosť pre podnikateľskú realitu. Význam dvojsmerného informačného toku v udržiavaní dobrého vzťahu medzi podnikom a bankou. Franchising ako kľúč k úspechu podniku. Úloha štátnej podpory malým podnikateľom.