Komentár k novelizáciám zákona o daniach z príjmov platným od 1.1.1999 - Minársky, Ján
K 1. januáru 1999 nadobudli účinnosť dve novelizácie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Prvou je novelizácia zákona č. 173/1998 Z.z., druhou je novelizácia zákona č. 397/1998 Z.z. a ich komentáre.