Ako viesť analytickú evidenciu v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Šlosár, Rudolf
Účtovníctvo podniku ako najucelenejší ekonomický informačný systém. Analytická evidencia a jej úloha v účtovníctve. Základné zásady analytickej evidencie. Organizácia analytickej evidencie. Súvahové účty. Výsledkové účty. Príklady.