Účtovanie o krátkodobých majetkových cenných papieroch - akciách - Švec, Ľuboš
Krátkodobé majetkové cenné papiere - akcie a ich účtovanie. Obchodovanie s cennými papiermi na Burze cenných papierov v Bratislave, a.s., alebo RM-Systéme Slovakia, a.s. Obchodník s cennými papiermi môže uzatvárať priame alebo anonymné obchody. Príklady účtovania.