Ešte raz k problematike daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1998 - Faiglová, Svetlana
Upresnenie niektorých nejasností v podávaní daňového priznania. Kto podáva daňové priznanie. Lehota na podanie daňového priznania. Aké daňové priznanie môže podať daňovník. Prehľad o príjmoch a výdavkoch. Výpočet základu dane. Preddavky na daň. Príklad.