Manažérske účtovníctvo/ 2 zobrazovanie nákladov v manažérskom účtovníctve - I. - Král, Bohumil
Najdôležitejším znakom odlišujúcim manažérske účtovníctvo od finančného účtovníctva je výrazne väčšia potreba informácií o nákladoch. Vymedzenie pojmu nákladov. Časová dimenzia nákladov manažérskeho účtovníctva. Spôsob vyjadrenia a ocenenia nákladov v manažérskom účtovníctve. Druhové členenie nákladov. Účelové členenie nákladov. Kalkulačné členenie nákladov.