Poistenie zodpovednosti za spoločný tranzit T1 alebo T2 - Ščevíková, Mária
Dopravná poisťovňa, a.s. a jej ponuka poistných produktov na poistnom trhu. Nový produkt - Poistenie zodpovednosti za spoločný tranzit T1 alebo T2 vypracovaného v zmysle Dohovoru o spoločnom tranzitnom režime č. 187/1996 Z.z. Predmetom tohto poistenia je zodpovednosť poisteného za škodu spôsobenú pri medzinárodnej preprave tovaru. Súčasťou poistnej zmluvy je záručná listina.