B. Schmögnerová: Nemám rada paušálne ideologické riešenia - Kovalčík, Ján
Rozhovor s ministerkou financií B. Schmögnerovou o snahe ozdraviť verejné financie na Slovensku. Skryté dlhy verejného sektora. Najväčším dlžníkom štátu sú Slovenské elektrárne (SE), a.s. Bratislava. Potreba reštrukturalizácie finančného sektora. Reštrukturalizácia bankových domov. Redukcia zamestnanosti v štátnej správe. Snaha zlepšiť príjmovú stránku štátneho rozpočtu bez zvyšovania daňového zaťaženia.