Ústava SR a jej legislatívne perspektívy - Čič, Milan
Charakteristika Ústavy SR. Opodstatnenie kritiky Ústavy SR. Články Ústavy SR aktuálne na novelizáciu. Zákaz retroaktivity. Problematika súdnej moci. Právomoci prezidenta.