Ekonómia je o kvalite života - Jurzyca, Eugen
Súčasný stav a perspektívy slovenského hospodárstva. Úvaha o vzťahu medzi makroekonomickými ukazovateľmi a stavom mikroekonomiky. Proces privatizácie ako dôležitý faktor ovplyvňujúci ekonomické procesy. Privatizácia strategických podnikov. Problém tieňovej ekonomiky na Slovensku. Účasť štátu na veľkých bankách.