Slovenský trh s mäsom si žiada zmeny - Tytykalová, Halka
Požiadavka slovenských producentov mäsa o prijatie opatrení na ochranu pred dovozom lacnejšieho mäsa zo zahraničia. Hlavné dôvody zníženia spotreby bravčového a hovädzieho mäsa na Slovensku. Návrhy opatrení pre stabilizáciu trhu s mäsom: sprísnenie kontroly dovozu, zavedenie ochranných opatrení.