SMD zatiaľ nevzniklo - Hinková-Dibarborová, Andrea
Projekt SMD - Slovak Marketing Distribution - nákupná aliancia pripravovaná od roku 1998. Funkcia a poslanie SMD. Zakladajúci akcionári SMD. Zastavenie procesu vytvorenia SMD. Súčasný stav kooperácie v rámci SMD. Dôvody nezrealizovania tohto projektu a výhľady do budúcnosti.