Teritoriální a komoditní informace: Vietnam - Skolil, Marek
Hospodársky rast Vietnamu a jeho spomalenie ako dôsledok ázijskej krízy v roku 1997. Záujem Vietnamu o obchodno-ekonomickú spoluprácu s Európou a USA. Rozvoj vietnamského trhu a oblasti vhodné pre export. Predpoklady pre úspešný rozvoj obchodnej, vývoznej alebo investičnej spolupráce s Vietnamom.