Obchodní cesty: Rakousko - Kotápišová, Lada
Základné demografické údaje Rakúska. Členstvo Rakúska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Rakúska.