Obchodní cesty: Itálie - Jodas, Tomáš
Základné demografické údaje Talianska. Členstvo Talianska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Talianska.