Skrytá ekonomika - Šporer, Peter
Z obsahu: Podľa štatistikov dosahuje celkový objem skrytej ekonomiky na Slovensku 90 miliárd korún. Úplatky rastú každým rokom. Najviac podozrivých bankových operácií hlásia v Bratislave. Na tieňovú ekonomiku nemožno pôsobiť až ex post. Tunelovanie je dôsledkom tieňovej ekonomiky. S únikmi ziskov do off shore zón si Slovensko nepomôže.