Daňové prázdniny pre zahraničných investorov by mali na Slovensku platiť už od 1. apríla - Medžová, Andrea
Stratégia podpory vstupu zahraničných investorov na Slovensko. Spresnenie podmienok čerpania daňových prázdnin pre zahraničných investorov. Slovenská národná agentúra pre zahraničné investície (SNAZIR) - zdokonalenie prepojenia práce agentúry so zámermi hospodárskej politiky vlády.