Management of change within Slovak enterprises - a survey of research findings - Slávik, Štefan, 1955-
Výsledky prieskumu zameraného na prax riadenia zmien, ktoré sa realizovali v slovenských podnikoch v období prechodu od centrálne plánovaného k trhovému hospodárstvu v rokoch 1991-1996. Riadenie zmien ako súčasť riadiacej práce každého vedúceho pracovníka.