Vplyv súkromnej spotreby na makroekonomickú rovnováhu - Martincová, Marta, 1955-
Súkromná spotreba ako významná zložka HDP. Dlhodobý rast hlavných zložiek agregátneho dopytu. Vývoj súkromnej spotreby na Slovensku. Vývoj vkladov obyvateľstva. Životné náklady a čisté mesačné príjmy.