Vývoj kvality, spotreby a cien potravinárskych výrobkov - Kollár, Vojtech
Spotreba a trh potravín predstavujú v súčasnosti jeden zo základných výživových a ekonomických problémov. Kvalita potravinárskych výrobkov. Certifikácia výrobkov. Vývoj spotreby potravín po roku 1990. Vývoj cien potravinárskych výrobkov.