Protekcionizmus vo svetovom obchode - Lipková, Ľudmila
Definícia a druhy protekcionizmu. Príčiny využívania protekcionistických opatrení. Vplyv protekcionizmu na národnú ekonomiku. Odvetvový protekcionizmus. Protekcionizmus vo svetovom obchode.