Získávání nových trhů - Kachlík, Alfons
Upresnenie podmienok pre vstup na zvolené trhy. Ciele vlastného výskumu zahraničného trhu ohľadne výrobkov efektívne predajných na danom trhu. Dokazovanie akosti exportovaných výrobkov. Prieskum požiadaviek spotrebiteľov a distribučnej siete. Zisťovanie dovozných cien a platobných podmienok. Postup výskumu metód komercializácie, fyzickej distribúcie a foriem komunikácie konkurentov so zákazníkmi.