Teritoriální a komoditní informace: Izrael
Špecifiká obchodnej praxe v Izraeli. Upresnenie významu niektorých termínov používaných v miestnom zastúpení: procesný agent, nezávislý obchodný agent, obchodný zástupca. Zmluvy o obchodnom zastúpení v izraelskom chápaní. Distribučné zmluvy a ich zvláštnosti.