Finančná úspora pri podnikaní vedie aj cez využívanie daňových rajov - Burák, Emil
Daňová optimalizácia a mäkké daňové prostredie. Definícia daňového raja. História vzniku daňových rajov. Riziko daňových rajov. Dôvody hľadania daňových rajov. Využiteľné rady k selekcii daňového raja. Najznámejšie daňové raje vo svete. Budúcnosť daňových rajov a šanca pre Slovensko.