Vplyv zdanenia výnosov štátnych dlhopisov na obchodovanie so štátnymi dlhopismi - Hudacká, Eva
Zavedenie zdaňovania výnosov štátnych dlhopisov spôsobilo nárast akceptovaných úrokových výnosov a zvýšenú aktivitu obchodovania so štátnymi dlhopismi. Zmeny, ktoré nastali na primárnom a sekundárnom trhu so štátnymi dlhopismi.