Daňová kontrola a tachometer podnikateľa - Burák, Emil
Daňové úniky z nadhodnocovania výdavkov za použitie motorového vozidla. Zákon č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov určuje výšku náhrad za používanie cestných motorových vozidiel pri pracovných cestách. Výhrady daňových kontrolórov. Absencia štandardizácie dokladov na daňové účely.