Národná banka Slovenska a repo obchody s cennými papiermi - Jánoš, Daniel
Vymedzenie pojmu repo obchod. Členenie repo obchodu s cennými papiermi. Národná banka Slovenska ako určujúci subjekt na voľnom trhu s cennými papiermi. Repo tender. Vzorová rámcová zmluva o predaji cenných papierov so spätným nákupom.