Právne aspekty klamlivej reklamy - Fekete, Imrich
Zákon NR SR č. 220/1996 Z.z. o reklame a klamlivá reklama. Vymedzenie pojmu klamlivá reklama. Klamlivá reklama a pravidlá hospodárskej súťaže. Spôsob a obsah šírenia údajov. Klamlivosť údajov v reklame. Prospech získaný na úkor iných súťažiteľov a spotrebiteľov. Porovnávacia a klamlivá reklama. Právne prostriedky ochrany pred klamlivou reklamou.