Súčasný stav a právny rámec riešenia nezamestnanosti absolventov škôl a mladistvých - Rievajová, Eva
Oblasť zamestnanosti je komplexne upravená zákonom NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Nástroje podpory zamestnávania osobitných skupín občanov. Vývoj nezamestnanosti absolventov škôl. Nezamestnanosť absolventov škôl podľa dosiahnutého vzdelania.