Top KRAS 1998 - najsilnejšie slovenské reklamné agentúry - Babitzová, Eva
KRAS - Klub reklamných agentúr Slovenska - každoročne zverejňuje rebríček agentúr, ktoré združuje. Top KRAS 1998. Rebríček je vytvorený na základe kapitalizovanej fakturácie. Rebríček mediálnych agentúr podľa obratu za rok 1998. Nárast reklamného trhu v roku 1998.