Ľudský potenciál na vidieku nie je využitý - Začková, Katarína
Sociálny, demografický a ekonomický úpadok vidieka. Zameranie neziskovej organizácie A-projekt v Liptovskom Hrádku. Regionálne investície by sa nemali využívať len na technickú infraštruktúru, ale minimálne 40 perc. by sa malo využiť na vzdelávanie. Súčasťou školení by mali byť tvorivé diskusie. Minigranty a ich využitie. Význam mobilizácie ľudského potenciálu na vidieku.