Základná charakteristika a smery rozvoja priemyslu v Prešovskom kraji - Vavrinčík, Pavel
Zhodnotenie stavu hospodárstva v jednotlivých krajoch a ich podiel na produkcii Slovenska. Základné smery rozvoja priemyslu v SR a v Prešovskom kraji. Základné makroekonomické parametre rozvoja strojárstva SR. Ekonomická výkonnosť jednotlivých okresov Prešovského kraja.