Posudzovanie zmluvnej pokuty z daňového hľadiska - Burák, Emil
Inštitút zmluvnej pokuty. Opodstatnené a neopodstatnené zmluvné pokuty. Legislatívne východiská. Účel základu dane a výška zmluvnej pokuty. Princíp a rozsah nezávislého vzťahu.