Uplatňovanie reklamácií v cestovných kanceláriách - Krkošová, Danuša
Práva a povinnosti účastníkov zájazdov organizovaných cestovnými kanceláriami. Reklamácie nekvalitných služieb poskytnutých účastníkom zájazdov. Kompetencie Slovenskej obchodnej inšpekcie pri kontrole činnosti cestovných kancelárií.