Účtovné a daňové aspekty účtovnej závierky 1998 - Harumová, Anna, 1955-
Rozdielnosť pojmov účtovná uzávierka a účtovná závierka. Účtovná uzávierka, prípravné práce. Kontrola zachovania princípu bilančnej kontinuity. Kontrola vyrovnania účtu Hospodársky výsledok v schvaľovacom konaní. Doúčtovanie všetkých účtovných prípadov bežného obdobia. Kontrola uplatňovania DPH. Kontrola časového rozlíšenia nákladov a výnosov. Tvorba opravných položiek. Tvorba dohadných položiek.