Kontrola daní a nutnosť novej koncepcie - Burák, Emil
Nutnosť zmien vo výkone daňovej kontroly, zmena ťažiska daňových kontrol. Nevyhovujúci zákon č. 563/1991 Zb. Odklon od kontroly fyzických osôb ku kontrole právnických osôb. Zriaďovanie stálych dozorných daňových misií v ekonomických gigantoch štátu. Špecializácie daňových kontrolórov. Audit ľudských zdrojov a nové stimuly.