Výhody a nevýhody tichého spoločníka - Jánoš, Daniel
Vymedzenie pojmu tichý spoločník. Obsah zmluvy a tichom spoločenstve. Výhody a riziká zhodnocovania vkladov tichého spoločníka. Výhody financovania podnikateľského subjektu formou tichého spoločníka. Zdaňovanie podielu tichého spoločníka.