Čo priniesla novela zákona o daniach z príjmov č. 397/1998 Z.z. - Schultzová, Anna
Významné zmeny zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov, ktoré prináša zákon č. 397/1998 Z.z. Informácie o presnom znení novelizovaných ustanovení zákona, ako aj o obsahu Usmernenia k zákonu č. 397/1998 Z.z., ktoré vydalo Ministerstvo financií SR.