Poistné odvetvia v legislatíve Európskej únie - Fekete, Imrich
Právne podmienky poskytovania poisťovacích služieb v Európskej únii. Poistná legislatíva Európskej únie. Kategorizácia predmetu poistenia na poistné odvetvia. Poistné odvetvia v oblasti neživotného poistenia. Poistné odvetvia životného poistenia. Príprava slovenského poisťovníctva na systém európskeho poistného práva.