Hydina ZK si našla strategického partnera - Immer, Ján
Hospodárenie hydinárskeho podniku Hydina ZK, a.s. Košice v roku 1998, porovnanie s predchádzajúcimi rokmi. Vybrané hospodárske ukazovatele firmy. Strategický investičný partner Hydiny ZK. Aktivity firmy. Zmena obchodnej stratégie. Situácia v slovenskom hydinárskom priemysle začiatkom r. 1999.