Opčné obchody - Musílek, Petr
Princípy opčných obchodov. Pojem opcia. Základné opčné pozície. Kombinované opčné pozície (spread, butterfly, straddle, strangle). Upozornenie na riziká, ktoré vznikajú účastníkom opčných obchodov. Faktory ovplyvňujúce hodnotu opčnej prémie.