Marketingový program - Urbánek, Jan
Rozhodovanie o metóde vývozu na príklade fiktívneho podniku. Rozhodovanie o možnosti exportu a o tom, či vyvážať priamo alebo cez tradingovú firmu. Súčasné vývojové tendencie vo vlastníckych vzťahoch firiem. Stanovenie prijateľnej exportnej ceny.