Finančná analýza a jej praktické využitie - Jánoš, Daniel
Investovanie so zámerom získania ďalších peňazí. Termínované vklady bánk a úroky z nich k dosiahnutiu vyšších výnosov. Dosahovanie vyššieho nominálneho výnosu, než predstavuje inflácia. Niekoľko spôsobov analýzy cenných papierov. Technická analýza. Fundamentálna analýza.