Povinné zmluvné poistenie podnikateľov - Drugdová, Barbora
Poistenie podnikateľov. Dve kategórie poistenia podnikateľov: poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie majetku. Zákonné poistenie zodpovednosti za škodu podnikateľských subjektov. Vybrané poistné produkty v poistení podnikateľov. Životné poistenie. Členenie životných poistení podľa možnosti podielu na zisku. Členenie životných poistení v závislosti od počtu poistených osôb. Formy výplat poistných plnení.