Vstup eura do života - Kobidová, Viera
Zavedenie spoločnej euromeny v krajinách Európskej únie. Postup zavedenia eura. Mechanizmus konverzie euromeny, výmenný kurz, triangulácia. Príklad konverzie. Konverzia medzi dvoma národnými menami.