Ako vyplniť priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1998 - Lipták, Juraj
Povinnosť podávať daňové priznanie ukladá zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Povinnosti daňovníka pri podávaní daňového priznania a vyplnenie daňového priznania. Výpočet základu dane. Praktické príklady.